Rob van Mazijk aan boord bij Sprenkels & Verschuren

23 dec 2022

Rob-van-Mazijk

Per 1 januari aanstaande treedt Rob van Mazijk toe als partner bij Sprenkels & Verschuren. Rob gaat samen met de collega’s de activiteiten voor verzekeraars verder uitbouwen. Hij gaat zich ook richten op het ondersteunen van klanten bij transformaties.

Rob (1964) was de afgelopen viereneenhalf jaar zelfstandig gevestigd adviseur, met een focus op de sectoren verzekeraars en pensioenfondsen. Daarvoor heeft hij gewerkt voor Delta Lloyd, waarvoor hij als (mede)bestuurder achtereenvolgens verantwoordelijk is geweest voor het Zorgverzekeringsbedrijf, het Leven- en Pensioenverzekeringsbedrijf en het Asset Management bedrijf. Daarnaast heeft hij brede kennis opgedaan van (organisatie)transformaties en de uitvoering van projecten.

Martijn Euverman, partner bij Sprenkels & Verschuren: “We zijn 15 jaar geleden in de pensioenfondsenmarkt begonnen met een ander geluid: recht-op-het-doel-af advisering en geen onnodig dikke rapporten die niemand leest. We merken de laatste jaren dat dit alternatieve geluid ook bij verzekeraars wordt gehoord en gewaardeerd. Daardoor doen we steeds meer opdrachten bij verzekeraars. Een verdere uitbouw van het verzekeraars-team past daarbij. We zijn vereerd Rob als derde verzekeraars-partner te mogen verwelkomen. Juist omdat Rob de praktijk van verzekeraars goed kent, voegt hij veel toe aan onze bestaande kennisdisciplines. Wij zijn ervan overtuigd dat we daarmee onze verzekeraarsklanten nóg beter kunnen helpen. En dat is ons streven: we doen niet alles, maar wát we doen, daar willen we de beste in zijn.”

Rob van Mazijk: “Na een aantal jaren als zelfstandig verheug ik mij erop om samen met de collega’s van Sprenkels & Verschuren klanten te ondersteunen bij de vraagstukken die voorliggen. Daarnaast zal ik mij gaan bezighouden met de verdere groei van Sprenkels en Verschuren in de verzekeringswereld, een sector die mij na aan het hart ligt. Ik ga aan de slag vanuit de overtuiging dat Sprenkels & Verschuren en verzekeraars elkaar kunnen versterken.”