Sprenkels helpt pensioenfondsen

De pensioenwereld is volop in beweging

Pensioenfondsen hebben te maken met veranderende wetgeving, de governance-eisen worden steeds strenger en het vertrouwen van de samenleving in pensioenfondsen en het stelsel moet iedere dag opnieuw verdiend worden.

 

AdobeStock_85375837-scaled-aspect-ratio-950-430

Dus geen ellenlange trajecten en dikke rapporten, maar maatwerk en heldere adviezen. Dat is de aanpak van Sprenkels

Multidisciplinair en degelijk advies

In deze complexe wereld is Sprenkels inmiddels ruim 15 jaar actief. Pensioenfondsen adviseren zit in ons DNA. Wij geloven dat een degelijk advies multidisciplinair moet zijn. Daarom hebben wij alle disciplines in huis: strategie, communicatie, governance, risicomanagement, compliance, juridische zaken en beleggen. Wij begrijpen de complexe bestuurlijke omgeving van pensioenfondsen en zoeken samen met u naar concrete oplossingen.

Wanneer u behoefte heeft aan specifieke kennis kunnen onze experts verschillende functies voor u vervullen. Bijvoorbeeld die van certificerend actuaris, risicomanager, compliance officer en pensioenjurist. Wij werken in opdracht van bestuursbureaus, maar ook voor pensioenfondsbesturen, beleggings-, pensioen- en risicocommissies. Daarnaast zijn wij actief als adviseur van verantwoordingsorganen, belanghebbendenorganen, raden van toezicht en als extern professioneel bestuurslid.

Ook hier geldt dat onze ondersteuning aansluit bij uw behoefte.

AdobeStock_116056779-scaled-aspect-ratio-900-900