Martin Rijnsburger naar Sprenkels

14 feb 2023

Per 1 maart versterkt Martin Rijnsburger het communicatieteam van Sprenkels. Martin was de afgelopen twee jaar interim-manager marketing communicatie en commercie bij Media Pensioendiensten (MPD), de uitvoeringsorganisatie van PNO Media. Daarvoor was hij zo’n tien jaar directeur bij PGGM, van achtereenvolgens de afdelingen corporate communicatie, marketing & communicatie en het shared expertise centrum.

Bram van Els, partner bij Sprenkels: “Martin brengt een enorme berg ervaring mee. Hij combineert vakinhoudelijke communicatiekennis met een scherpe blik en uitgebreide managementervaring. Wij zijn trots dat Martin kiest voor Sprenkels. We gaan de komende jaren samen met hem onze klanten op weg helpen naar het nieuwe pensioenstelsel.”

Martin Rijnsburger: “Ik verheug me er enorm op voor Sprenkels en de klanten van Sprenkels aan de slag te gaan. We staan voor grote uitdagingen in de pensioensector; ik hoop dat ik met mijn ervaring met onder andere deelnemers- en werkgeverscommunicatie, klantreizen en de implementatie van talloze wettelijke trajecten echt iets kan bijdragen. En wat fijn om deel te gaan uitmaken van zo’n professioneel team!”